New Balance China Fake 996 WR996UR New Balance China Fake 996 WR996UR
Adidas Originals Spezial Black White, Adidas Originals Men's Nmd_ Shoes White adidas originals spezial black white, adidas originals men's nmd_ shoes white

A NAV-hoz köthető készülékek forgalmazására és üzemeltetésére szigorú szabályok vonatkoznak, ezért a beszerzésük komplikáltabb feladat, mint a legtöbb műszaki eszköz megvásárlása. Annak érdekében, hogy Ön minél könnyebben használatba vehesse a kiválasztott pénztárgépet, összeszedtünk minden fontos információt, amit a pénztárgépeink megvásárlásához, tudnia kell.

Javasoljuk, hogy tanulmányozza át az alábbiakat:

SZERZŐDÉSKÖTÉS:

Kiskasszák mobilhálózatokon keresztül kommunikálnak a NAV szervereivel, ezért használatukhoz előfizetői szerződést kell kötni valamelyik szolgáltatónál. Az általunk forgalmazott pénztárgépeket hatósági áras adatforgalmi csomagjával együtt rendelheti meg, melynek havidíja nettó 1500 forint+ÁFA. Az előfizetés nem tartalmaz túlforgalmazási díjat és hűségidőt sem kell vállalnia, ha a készülékeink mellett dönt. A szerződést a webes rendelés során is megkötheti, tehát ezért külön nem kell majd a szolgáltatót felkeresnie. 

ÉLESÍTÉS :

Mielőtt elkezdhetné forgalmazni a termékeit a pénztárgépe segítségével, üzembe kell helyeznünk a készüléket. A feladat elvégzésére a törvény kötelezi a cégünket. A beüzemelés során a pénztárgép memóriájában rögzítjük a vállalkozásának az adatait, az ÁFA köröket, az euró átállás dátumát, valamint dokumentumokat továbbítunk az adóhatóságnak és átadjuk önnek a pénztárgépnaplót. Az élesítéskor nem csak a kötelező adatrögzítést bonyolítjuk le, a készülékét a vállalkozása igényeinek megfelelően programozzuk. Többek közt az Ön által értékesített termékeknek megfelelő Gyűjtőket rögzítünk a készülék memóriájában, és akár azt is lehetővé tehetjük, hogy egyetlen gombnyomással értékesíthesse a legkeresettebb árucikkekeit.

A pénztárgépek üzembe helyezését és programozását nettó 10.000 + ÁFA forintért vállaljuk.

DOKUMENTUMOK ÉS CÉGADATOK:

 Az élesítéshez és az előfizetési szerződés megkötéséhez az alábbi információkra és dokumentumokra lesz szükségünk:

  • - regisztációs kód
  • - cégnév vagy vállalkozó neve
  • - adószám
  • - aláírási címpéldány, vagy a vállalkozói igazolvány másolata
  • - személyi igazolvány, lakcím kártya másolata
  • - meghatalmazás (ha előfizetői szerződést nem az köti majd meg, akinek az aláírása a címpéldányon szerepel)

A dokumentumokat és az adatokat a regatt2005bt@gmail.com email címre tudja majd továbbítani.

A regisztrációs kód igénylése:

A számsort adóhatóságtól kell igényelnie, a PTGREG nyomtatványon ügyfélkapun keresztül.

FONTOS!

Használt pénztárgép vásárlás esetén ÁTSZEMÉLYESÍTÉSI kódra lesz szükség.

1. Hogyan lehet átszemélyesítési kódot kérni?

Átszemélyesítéshez az új üzemeltetőnek átszemélyesítési kódot szükséges beszereznie. A kód a „PTGREG” nevű nyomtatványon igényelhető. A nyomtatvány az általános szabályok szerint elektronikusan vagy papír alapon nyújtható be. A nyomtatvány PTGREG-01 lapjának (A) blokkjában meg kell jelölni, hogy átszemélyesítési kód igénylése történik (ld. ábra), tekintettel arra, hogy a pénztárgépek első üzembe helyezéséhez szükséges kód is ezen a nyomtatványon igényelhető.