New Balance China Fake 996 WR996UR New Balance China Fake 996 WR996UR
Adidas Originals Spezial Black White, Adidas Originals Men's Nmd_ Shoes White adidas originals spezial black white, adidas originals men's nmd_ shoes white
SAM4S NR-240

Az ER-240-as egy könnyű és divatos pénztárgép, amely kis mérete ellenére számos olyan képességgel rendelkezik, ami megkönnyítheti a termékeinek vagy a szolgáltatásainak a forgalmazását. A készüléket kisebb üzletek, pékségek, fodrászatok és piaci árusok számára egyaránt ajánljuk, mivel…

INTELLIGENS

Az NR-240 memóriájába hétezer különböző árucikk és tizenkét gyűjtő programozható, képes a nyugták megszakítására, az árak kerekítésére és az eurós fizetések kezelésére. A készülék segítségével még azt is pontosan nyomon követheti, hogy melyik napszakban, mekkora forgalmat bonyolított a vállalkozása.
GYORS

A legkisebb Sam4s modell a nyugtákat egy nagy sebességű és csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a várható élettartama kimagasló.
HORDOZHATÓ

Akkumulátorral az NR-240-as akár több napig is használható egyetlen töltés után. A szabadtéri árusok körében azért is népszerű ez a modell, mert a beépített számológép funkciója nyugtaadás közben is előhívható.
BŐVÍTHETŐ

A pénztárgép felhasználási területeit megsokszorozza, hogy digitális mérleg, vonalkódolvasó vagy számítógép egyaránt csatlakoztatható hozzá. A különböző eszközök együttes használata jelentősen lerövidítheti a várakozási időt az üzletében.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

· Akkumulátorról is üzemeltethető

· Vonalkódolvasókkal, digitális mérlegekkel és blokknyomtatókkal egyaránt összeköthető

· Érzékeli és jelzi a papír elfogyását, a tekercs könnyedén cserélhető benne

· Képes az eurós és három másik pénznemben történő fizetések kezelésére valamint a kerekítésre

· 7000 árucikk adatait tárolja, 12 gyűjtő alkalmazását támogatja

· Akár 15 pénztáros is használhatja saját azonosítóval

· Jelentései a forgalmat az eladott árucikkek, a gyűjtőkbe rendezett termékek és a pénztárosok tevékenysége alapján is bemutathatják.